Τελικά, τραυματίστηκε σοβαρά ο Φώτης

09.01.2012
Τελικά, ο τραυματισμός του Φώτη Σεργουλοπουλου στο πλευρό του αποδείχθηκε σοβαρός και δεν αποκλείεται να απέχει για μέρες μακριά από την εκπομπή «Φώτης & Μαρία Live». Μάλιστα, το Star εξέδωσε

Τελικά, ο τραυματισμός του Φώτη Σεργουλοπουλου στο πλευρό του αποδείχθηκε σοβαρός και δεν αποκλείεται να απέχει για μέρες μακριά από την εκπομπή «Φώτης & Μαρία Live». Μάλιστα, το Star εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στη θέση του, αφού το πρωί της Δευτέρας κι ενώ ξε-στόλιζε το σπίτι του, έπεσε κι έσπασε το πλευρό του.

Εξάλλου, λίγη ώρα νωρίτερα η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter μας ενημέρωσε για τον τραυματισμό του αγαπημένου της φίλου και την ατυχία που τους κυνηγάει. «Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Ο Φώτης έσπασε το πλευρό του. Κανονικά προφυλαχτήρα μας πάει…» έγραψε χαρακτηριστικά.


Η ανακοίνωση του Star για τον Φώτη

Σήμερα (Δευτέρα 9/1) το πρωί καθώς ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο διακοσμημένα σπίτι του – μια και οι αργίες τέλος - έπεσε και έσπασε το πλευρό του. Με πολύ δυνατούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, γύρισε σπίτι του όπου θα μείνει ακίνητος για 2-3 μέρες.

Μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου σήμερα (Δευτέρα 9/1) στην εκπομπή θα είναι η Χριστίνα Παππά και αύριο (Τρίτη 10/1) η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Φώτης θα παρακολουθείται από το γιατρό και όποτε του δώσει το πράσινο φως θα γυρίσει στην εκπομπή και στους τηλεοπτικούς του φίλους.

Ας είναι αυτή η πρώτη και η τελευταία αναποδιά για το 2012.
Του ευχόμαστε περαστικά και του στέλνουμε την αγάπη μας.