Τα εγκαύματα της Λίτσας Πατέρα

09.01.2012
Άσχημα μπήκε η εβδομάδα και για την Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος του «Πρωινού ΑΝΤ1», είχε όχι ένα, αλλά δύο ατυχήματα στη σειρά. Το ένα το βράδυ της Κυριακής και το άλλο νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μιλάμε

Άσχημα μπήκε η εβδομάδα και για την Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος του «Πρωινού ΑΝΤ1», είχε όχι ένα, αλλά δύο ατυχήματα στη σειρά. Το ένα το βράδυ της Κυριακής και το άλλο νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μιλάμε πέτυχε διάνα η Λίτσα, η οποία εμφανίστηκε στο πρωινό με μπανταρισμένο το χέρι.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έσπευσε να την καλημερίσει, αλλά η Πατέρα απόρησε πού την είδε την καλή τη μέρα. «Εγώ δεν την είδα την καλημέρα! Δόξα τω θεώ να λέμε, κάηκα πρωί πρωί». Γι αυτό και είχε την γάζα στο αριστερό της χέρι.

«Συγγνώμη για το χεράκι μου. Έπιασα την πρέσα που έκαιγε και χθες το βράδυ έπεσα. Το έπαθα δυο φορές. Αυτό να είναι. Ως εδώ να είναι. Το κακό είναι εκεί που δεν το περιμένεις. Ο πόνος είναι μεγάλος!» εξήγησε η αστρολόγος.

Αλλά το θέμα είναι αλλού και η περίπτωση της θυμίζει το γνωστό.... «αστρολόγε που προέβλεψες και πρόβλεψη δεν τήρησες!». Γιατί όπως μας αποκάλυψε, τα άστρα έλεγαν για τον Άρη, ο οποίος χρειάζεται προσοχή και προκαλεί ατυχήματα, αλλά εκείνη ήτο απρόσεκτη.