Ελένη: Πλάνταξε στο κλάμα και δεν έκλεισε μάτι

09.01.2012
Βρε τι ήταν αυτό που βρήκε την Ελένη Μενεγάκη μες στο σαββατοκύριακο; Είπε η γυναίκα αυτό το τριήμερο (ελέω Φώτων και... Αϊ Γιαννιού) να μην την κάνει από την Αθήνα και να το περάσει οικογενειακά

Βρε τι ήταν αυτό που βρήκε την Ελένη Μενεγάκη μες στο σαββατοκύριακο; Είπε η γυναίκα αυτό το τριήμερο (ελέω Φώτων και... Αϊ Γιαννιού) να μην την κάνει από την Αθήνα και να το περάσει οικογενειακά και ήρεμα στο σπιτάκι της. Με τζακάκι, φαγητάκι, ταινιούλες, παιδάκια και Ματέο (λέμε εμείς τώρα).

Έτσι, όλη τη μέρα η Ελένη, όπως μας ενημέρωσε μέσα από το Twitter της, το έριξε στη μαγειρική, ανακαλύπτοντας κιόλας νέα συνταγή για πίτσες! Μούρλια το φαΐ, το απόλαυσε η παρέα, ενώ όπως συνέχισε να μας ενημερώνει η Ελένη, είδε δύο dvd. Η πρώτη ταινία δεν την ενθουσίασε, αλλά η δεύτερη την... σημάδεψε.

Πλάνταξε στο κλάμα το Λενιώ τα τελευταία 15 λεπτά της ταινίας κι όπως καταλαβαίνεις, η υπερένταση και η γενικότερη συγκίνηση, την ξαγρύπνησαν. Μάτι δεν έκλεισε σου λέει, αφού είχε αϋπνίες. Τώρα, άλλοι μετά από τόσο κλάμα κοιμούνται στο καπάκι, αλλά είναι να μη σου τύχει η... αϋπνία!