Φεύγει ο Σρόιτερ από τον Alpha;

10.01.2012
Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha θα σημάνει μεγάλες αλλαγές στο κανάλι και ήδη ακούγονται τα πρώτα σενάρια. Ένα από αυτά αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Σρόιτερ και τη θέση

Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha θα σημάνει μεγάλες αλλαγές στο κανάλι και ήδη ακούγονται τα πρώτα σενάρια. Ένα από αυτά αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Σρόιτερ και τη θέση του ανκορμαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δημοσιεύματα θέλουν τη θέση του να... τρίζει, αν και οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, τον Σρόιτερ έχει βάλει στο μάτι και άλλος τηλεοπτικός σταθμός. Συγκεκριμένα το Star, που τον καλοβλέπει για αντικαταστάτη του Αιμίλιου Λιάτσου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Star περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και μετά να του προτείνει με κάθε επισημότητα τη θέση του άνκορμαν στο κεντρικό δελτίο. Θέση που πιστεύουν ότι ταιριάζει, αφού ο Σρόιτερ έχει απήχηση στο νεανικό κοινό, που είναι και αυτό που ενδιαφέρει το κανάλι της Κηφισιάς.