Συνεργασία - «βόμβα» Λάκη και Πανούση;

10.01.2012
Αυτό να δούμε και τι στον (τηλεοπτικό) κόσμο. Μετά την αποχώρηση των Γερμανών από τον Alpha, μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς «δίνει τα κλειδιά» του καναλιού στον Λάκη Λαζοπουλο

Αυτό να δούμε και τι στον (τηλεοπτικό) κόσμο. Μετά την αποχώρηση των Γερμανών από τον Alpha, μαθαίνουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς «δίνει τα κλειδιά» του καναλιού στον Λάκη Λαζοπουλο, ο οποίος θα αναλάβει ενεργό ρόλο. Και η παρουσία του δεν θα περιοριστεί μόνο στο «Αλ Τσαντίρι», αλλά θα είναι και καθημερινή.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς πριν από το δελτίο, θα παρουσιάζει μια εκπομπή που θα σατιρίζει τα κακώς κείμενα! Και σε αυτό δεν θα είναι μόνος του. Και μάντεψε ποιον θέλει στο πλευρό του στη νέα σατιρική του προσπάθεια... τον Τζίμη Πανούση!!!

Μάλιστα, λένε ότι ο Λάκης του έχει ήδη κάνει την πρόταση-«βόμβα» και ο Πανούσης την εξετάζει σοβαρά. Και καταλαβαίνεις πώς άπαξ και δεχτεί και υλοποιηθεί η συνεργασία, θα έχουμε τότε την απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή! Καλύτερο δίδυμο δεν υπάρχει. Ο ένας θα κόβει και ο άλλος θα ράβει.

Αν ο Πανούσης αποδεχτεί την πρόταση και λυθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, το ανατρεπτικό δίδυμο θα μπει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα τον επόμενο μήνα.