Μπεκατώρου: Άναυδη με τον... ποπό της Ελένης!

10.01.2012
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Μπεκατώρου και η συνύπαρξη των δύο ήτο μία σκέτη απόλαυση. Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι κι εδώ με το πρώτο «καλησπέρα»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Μπεκατώρου και η συνύπαρξη των δύο ήτο μία σκέτη απόλαυση. Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι κι εδώ με το πρώτο «καλησπέρα» καταλάβαμε ότι θα περάσουμε μούρλια με την καλεσμένη της Ελένης.

Δεν πρόλαβες που λες η Μπεκατώρου να καλησπερίσει την οικοδέσποινα και να καθίσει στην καρέκλα και αμέσως το μάτι της (το τσαχπίνικο) έπεσε πάνω στον... ποπό της παρουσιάστριας. Άναυδο έμεινε το Μαράκι με την εμφάνιση της Ελένης και με τον ενθουσιασμό που την χαρακτηρίζει δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστα εμφάνιση και.... ποπό!

Και όχι δεν αναφερόταν τον κανονικό ποπό της Μενεγάκη, αλλά σε εκείνον που κοσμούσε το τακούνι των παπουτσιών της. Μιλάμε η Ελένη είχε Το Trendy παπούτσι, αλλά κανείς από τους συνεργάτες της δεν είχε καταλάβει τη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Η Μπεκατώρου, όμως την είδε και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

«Καλέ εσένα το παπούτσι σου κάτι έχει… Έναν ποπό», είπε το Μαράκι και γούρλωσε μάτι από την έκπληξη. «Ναι, έχουν έναν ποπό και κάτι ποδαράκια. Λες να με κοιτάνε εκεί πίσω και να τους κάνει εντύπωση ο ποπός;» απόρησε η Ελένη . Και το κοπλιμέντο συνεχίστηκε: «Όχι πιο πάνω σε κοιτάνε μ’ αυτό το φόρεμα που φοράς».

Εδώ πάει το.... Κούλα με την κουλάρα σου!!!