Μελέτη: Το ξέσπασμα για τον πρώην της, Γιάννη!

11.01.2012
Έξαλλη, πολύ έξαλλη ήταν το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη κι αιτία ήταν τα δημοσιεύματα των περιοδικών για τη σχέση του πρώην της Γιάννη Ολζιέρσκυ με την ίδια, αλλά και για τον φρέσκο υποτιθέμενο

Έξαλλη, πολύ έξαλλη ήταν το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη κι αιτία ήταν τα δημοσιεύματα των περιοδικών για τη σχέση του πρώην της Γιάννη Ολζιέρσκυ με την ίδια, αλλά και για τον φρέσκο υποτιθέμενο έρωτά του με την Φανή Χαλκιά. Η Μελέτη παρά τις επίμονες ερωτήσεις των συνεργατών της για τα προσωπικά της και τα δημοσιεύματα για τον πρώην της, Ηλία που ίσως και γίνει νυν, δεν ήθελε να σχολιάσει το παραμικρό.

Ωστόσο, τα «πήρε» στο κρανίο όταν η συζήτηση πήγε στον Ολζιέρσκυ και στην Χαλκιά δηλώνοντας: "Έχω αποφασίσει για ανθρώπους που μπλέκω στη ζωή μου και αυτόματα τους παίρνει η μπάλα της έκθεσης να μην ξαναμιλήσω. Ο πρώην σύντροφός μου ο Γιάννης το έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά αυτό το πράγμα. Του χρεώνουν από φίλες του, μέχρι περαστικές, μέχρι ξεπέτες. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ!" και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, διότι είπαμε, είχε γίνει έξαλλη.


Στη συνέχεια μετέφερε το μήνυμα που της έδωσε ο Ολζιέρσκυ, για το τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος από εδώ και πέρα: "Η υπομονή μου έχει ξεχειλίσει, έχει εξαντληθεί και θα κινηθώ νομικά» ήταν τα λόγια του, όπως τα ακούσαμε δια στόματος Ελεονώρας. Κι έκλεισε η παρουσιάστρια το θέμα, λέγοντας: «Εξαιτίας μου έχει συμβεί όλο αυτό και νιώθω ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω πια! Είναι ανεξέλεγκτο". Μάταια, προσπάθησε το πάνελ της να την παρηγορήσει και να της εξηγήσει ότι δε φταίει. Η παρουσιάστρια ήτο φουλ στις τύψεις!!!