Θα τρελαθούμε: Έκανε ο Σαμαράς τσαμπουκά σε κλαμπ;

12.01.2012
Εντάξει, αν πράγματι έγινε κι αυτό, θα… πηδηχτούμε από το παράθυρο, που έλεγε και ο Γιώργος Λεβέντης. Έκανε ο Τρύφων Σαμαράς τσαμπουκάδες σε κλαμπ και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα;

Εντάξει, αν πράγματι έγινε κι αυτό, θα… πηδηχτούμε από το παράθυρο, που έλεγε και ο Γιώργος Λεβέντης. Έκανε ο Τρύφων Σαμαράς τσαμπουκάδες σε κλαμπ και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με θαμώνα; Σαμαράς και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια και δεν υπήρχε μια κάμερα για να καταγράψει το σκηνικό; Γιατί, συγνώμη αλλά αν δε δω με τα μάτια μου τον Τρύφωνα να τσαμπουκαλεύεται, δεν πιστεύω τίποτε. Τον συκοφαντούν οι οχτροί.

Πρόσεξε πώς έχει το σκηνικό. Θαμώνας κλαμπ κατηγορεί τον Σαμαρά ότι του επιτέθηκε όταν τραγουδούσε κι αντιλήφθηκε ότι εκείνος τον τραβούσε με το κινητό του. Μάλιστα, ο Τρύφων μέσα στην αγριάδα του, πέταξε το μικρόφωνο στο κεφάλι του θαμώνα, ενώ η παρέα του τού ζήτησε και τα ρέστα. Στο τσακ πρόλαβαν τα… αίματα. Αυτά λέει ο θαμώνας, γιατί ο Σαμαράς έχει αντίθετη άποψη.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τον χτύπησε και του πέταξε το μικρόφωνο στο κεφάλι. Και τόνισε ότι ακόμη κι αν του είπε να σταματήσει να βιντεοσκοπεί, το έκανε στην πλάκα. Μάλιστα. Ποιον από τους δύο να πιστέψουμε; Α μπε μπα μπλομ….