Σοκ Κωστόπουλου: Γάτα έφαγε τα σουβλάκια του!

16.01.2012
Μια του Πέτρου Κωστόπουλου, δυο του Πέτρου Κωστόπουλου, ε η τρίτη ήτο και φαρμακερή. Κάθε Κυριακή βράδυ το παγοδρόμιο του Dancing on ice μύριζε σουβλακίλα και κρεμμυδίλα, αφού ο κριτής κάτω από

Μια του Πέτρου Κωστόπουλου, δυο του Πέτρου Κωστόπουλου, ε η τρίτη ήτο και φαρμακερή. Κάθε Κυριακή βράδυ το παγοδρόμιο του Dancing on ice μύριζε σουβλακίλα και κρεμμυδίλα, αφού ο κριτής κάτω από το τραπέζι της επιτροπής είχε μία τσάντα με σουβλάκια, τα οποία τιμούσε στα διαλείμματα.

Η μυρωδιά είχε σπάσει τη μύτη, αλλά ένας ήταν ο... τολμηρός που δεν άντεξε τη μυρωδιά και όρμηξε στην τσάντα. Ο λόγος για μία γάτα, που μπήκε στο πλατό κι έπεσε με τα μούτρα στα σουβλάκια του Κωστόπουλου. Το λαίμαργο κατοικίδιο που δε ντράπηκε καθόλου, το πήρε πρέφα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ενημέρωσε τον σύζυγο ότι σε αυτό το Live θα μείνει... νηστικός.

Για τα επόμενα τρία λεπτά, έπιασε νευρικό γέλιο τους πάντες και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Ειδικά, ο Κωστόπουλος, ο οποίος εκείνη την ώρα έκρινε το χορευτικό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.