Λιάγκας: Ποια αποκάλεσε «κοκκινομάλλα λεσβιάρα»;

16.01.2012
Η γλώσσα του Γιώργου Λιάγκα, κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει! Και το αυτό επιβεβαίωσε για ακόμη ένα πρωινό, κάνοντας again έξαλλη την Φαίη Σκορδά. Αυτή τη φορά, του συζύγου ξύπνησε μέσα του ο... «Ελληνάρας»

Η γλώσσα του Γιώργου Λιάγκα, κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει! Και το αυτό επιβεβαίωσε για ακόμη ένα πρωινό, κάνοντας again έξαλλη την Φαίη Σκορδά. Αυτή τη φορά, του συζύγου ξύπνησε μέσα του ο... «Ελληνάρας» και αποκάλεσε γυναίκα κριτή επιτροπής χορευτικού show… «κοκκινομάλλα λεσβιάρα»!!!

Μιλάμε, έγινε του... Κουτρούλη ο γάμος στο Πωινό mou κι ευτυχώς για την Φαίη οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί Λιάγκα, δεν αφορούσαν Ελληνίδα. Γιατί διαφορετικά, η Σκορδά θα το πάθαινε το... εγκεφαλικό. Οι χαρακτηρισμοί που λες είχαν προορισμό την κριτή στο ιταλικό Dancing with the stars, όπου διαπρέπει (με δυάρια) η Ρία Αντωνίου.

Ο Λιάγκας είδε το επίμαχό βίντεο, όπου η επιτροπή του show «έκραξε» κι «έθαψε» το χορευτικό ταλέντο(;) της Αντωνίου κι έσπευσε να την υπερασπιστεί στο... όνομα της Ελλάδας. "Κοίτα πως είναι αυτή, είναι λίγο λεσβία! Δεν είναι λίγο;" είπε χαρακτηριστικά με την Φαίη να ωρύεται: "Τι λες βρε Γιώργο μου! Τι λες!". Αλλά εκείνος συνέχιζε απτόητος, έχοντας την... ηθική και λεκτική συμπαράσταση της Σάσας Σταμάτη. Γιατί ως γνωστών... «λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή»;;;;