Με ποιον είναι έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη;

17.01.2012
Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη λέμε και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Ή μάλλον, ποιος την διάβασε στο twitter και δε φοβήθηκε. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάτι φήμες που ήθελαν άλλο πρόσωπο

Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη λέμε και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Ή μάλλον, ποιος την διάβασε στο twitter και δε φοβήθηκε. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάτι φήμες που ήθελαν άλλο πρόσωπο να χειρίζεται τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Μπορεί, δηλαδή, να φαίνεται ότι είναι εκείνη που γράφει κι απαντά στους φίλους της, αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλος.

Ε, οι φήμες αυτές έφτασαν στα αυτιά της με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη. Γιατί μπορεί το Λενιώ να δέχεται τις κατά καιρούς κατηγόριες, αλλά τούτη όχι δεν την βάσταξε. Μα να αμφισβητήσουν ότι έχει γίνει… γάτα στην τεχνολογία; Για να μην πω ότι με αυτές τις φήμες, λένε ότι κοροϊδεύει τους χιλιάδες φίλους της στο twitter.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας ανέρτησε ένα…. οργισμένο μήνυμα: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάποιος ξαφνικά κυκλοφόρησε πώς διαχειρίζεται άλλος το Twitter της εκπομπής. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα!»

Και συνέχισε πάντα σε έξαλλη κατάσταση: «μάλλον έχουν ενοχληθεί από την ανταπόκριση που είχαμε στον κόσμο, μιας και η παρέα μας ξεπέρασε τις 50.000 μέσα σε 3 μήνες και κάτι!» Για να ολοκληρώσει: «το Eleni_Alpha TV είναι το μόνο μέσο που γράφω εγώ και μόνο! Και είναι 100% δικό μου».

Έμπαινε Ελένη