Ελένη: Πώς «κάρφωσε» τον Κωστόπουλο

16.01.2012
Η εκδίκηση είναι ένα... πιάτο που τρώγεται κρύο και μια Σκορπίνα όπως η Ελένη Μενεγάκη, το γνωρίζει καλά. Και για του λόγου το αληθές, με την πρώτη ευκαιρία την έριξε την... «καρφάρα» της στον κουμπάρο Πέτρο Κωστόπουλο

Η εκδίκηση είναι ένα... πιάτο που τρώγεται κρύο και μια Σκορπίνα όπως η Ελένη Μενεγάκη, το γνωρίζει καλά. Και για του λόγου το αληθές, με την πρώτη ευκαιρία την έριξε την... «καρφάρα» της στον κουμπάρο Πέτρο Κωστόπουλο, ότι η σύζυγος Τζένη τον παντρεύτηκε επειδή ήταν νέα και δεν καταλάβαινε!!! Βρε όπως το διάβασες.

Που λες, στην εκπομπή της Ελένης ανέλυσαν (σε πολύ βάθος) τον χορό της Τζένης Μπαλατσινού στον ημιτελικό του Dancing on ice και τις επιδόσεις της στον πάγο. Η Μενεγάκη ήταν ενθουσιασμένη με το θάρρος της κουμπάρας και πάλαι ποτέ κολλητή της, αν και δεν ήταν και τόσο... «ουάου» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Συγχαρητήρια για το θάρρος της. Έχει γίνει πολύ θαρραλέο κορίτσι τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μεγάλη στροφή» σχολίασε επίσης για την κουμπάρα της. Και στο σημείο αυτό, ένας από το πάνελ της τη ρώτησε αν δεν ήταν θαρραλέο που παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο. Κι έρχεται η Σκορπίνα και αρπάζει (τσουπ) την ευκαιρία και το ρίχνει το... φαρμάκι της: «Νομίζω ήταν πολύ νέα τότε και δεν καταλάβαινε»!!!