Ελένη: Σε κατάσταση πανικού

18.01.2012
Με την ψυχή στο στόμα μαγνητοσκόπησε η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας την εκπομπή της. Λόγω της 48ωρης απεργίας η εκπομπή δεν θα βγει ζωντανά, έτσι είπαν να κάνουν το γύρισμα την Δευτέρα.

Με την ψυχή στο στόμα μαγνητοσκόπησε η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας την εκπομπή της. Λόγω της 48ωρης απεργίας η εκπομπή δεν θα βγει ζωντανά, έτσι είπαν να κάνουν το γύρισμα την Δευτέρα. Αλλά η Ελένη, άγνωστο γιατί, βρέθηκε σε μία κατάσταση πανικού και για του λόγου το αληθές, δεν έκανε καμία προετοιμασία πριν την έναρξη.

Το... «έριξα κάτι πρόχειρο και βγήκα» ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της, αφού το Λενιώ φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της. Ευτυχώς για εκείνη, μπροστά της βρέθηκε ένα ανοιξιάτικο μπλουζάκι και όχι μια ρόμπα, γιατί με τέτοιο πανικό, θα την φορούσε! Το μπλουζάκι ήτο και πολύ trendy, αφού είχε μία στάμπα που περνούσε το οικολογικό τη μήνυμα. Αν και η Ελένη ελέω Ματέο έχει ενισχύσει την οικολογική της συνείδηση.

Βέβαια, η ίδια δεν είχε δει το logo της μπλούζας, αλλά από τους συνεργάτες της μόνο απαρατήρητο και ασχολίαστο δεν πέρασε. «Δεν έχω δει καν τι λέει. Το βούτηξα, το φόρεσα!» τους απάντησε εκείνη. Πάντως, ακόμη και με πρόχειρη εμφάνιση, το Λενιώ ματιάστηκε και ζητούσε από τους φίλους της μέσω Twitter να την ξεματιάσουν.