Κανάκης: Κατηγόρησε την Σίσσυ για «εθνική προδοσία»

18.01.2012
Θα μπορούσες να πεις ότι ο Αντώνης Κανάκης άνοιξε «πόλεμο» με την Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το σχόλιο εκείνης για τις... επιδόσεις του στο τραγούδι ότι «ξεμωράθηκε». Αλλά, όχι είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι

Θα μπορούσες να πεις ότι ο Αντώνης Κανάκης άνοιξε «πόλεμο» με την Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το σχόλιο εκείνης για τις... επιδόσεις του στο τραγούδι ότι «ξεμωράθηκε». Αλλά, όχι είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι και θα πούμε ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» έβαλαν στο στόχαστρό τους και την Σίσσυ, την οποία κατηγόρησαν για... «εθνική προδοσία»!

Για ποιο λόγο; Επειδή πριν χρόνια αρνήθηκε τη γενναιόδωρη προσφορά Άραβα να την πάρει έναντι 40 χιλιάδων καμηλών! Όπως είχε πει η Χρηστίδου στο Πρωινό ΑΝτ1, σε ένα ταξίδι της στο Μαρόκο, την είδε κάποιος, του άρεσε και πρόσφερε στη μητέρα της τις παραπάνω χιλιάδες καμήλες ως αντάλλαγμα. Εννοείται, λοιπόν, ότι το σουξέ της Σίσσυς και το.... «όσα όσα» έδιναν οι Άραβες για πάρτη της, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από την παρέα του Κανάκη.

Θεώρησαν, λοιπόν, ότι η Σίσσυ αν είχε δεχτεί, θα είχε βοηθήσει την πατρίδα μας με το συνάλλαγμα, αφού η τιμή της καμήλας είναι... υψηλή! Κι αφού το σκέφτηκαν καλύτερα, αποφάσισαν πως στο εξής, όλες οι κυρίες της εγχώριας showbiz, θα διατίθενται υποχρεωτικά προς πώληση για να σώσουν τη χώρα με αντάλλαγμα… καμήλες!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ρία Αντωνίου (ανέβηκαν οι μετοχές της ελέω ιταλικού Dancing), Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Μενεγάκη, και Έλενα Παπαρίζου είναι ανάμεσα στις υποψήφιες προς πώληση! Μάλιστα, η Ελένη και η Παπαρίζου είναι και οι ακριβότερες, αφού κοστίζουν από 25 εκατομμύρια καμήλες έκαστη!