Ελένη άνοιξε τις αγκαλιές, σού ρχεται ο Παπαδάκης

19.01.2012
Μα πόσο συγκινητικό είναι όταν τα τηλεοπτικά πρόσωπα αγαπιούνται, φιλιούνται, αγκαλιάζονται; Πολύ. Πάρε παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Παπαδάκη, οι οποίοι την εποχή του ΑΝΤ1 είχαν μεγάλη αγάπη

Μα πόσο συγκινητικό είναι όταν τα τηλεοπτικά πρόσωπα αγαπιούνται, φιλιούνται, αγκαλιάζονται; Πολύ. Πάρε παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Παπαδάκη, οι οποίοι την εποχή του ΑΝΤ1 είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Ο Παπαδάκης στήριζε την Ελένη με τα ντούνια, ενώ με κάθε ευκαιρία την επισκεπτόταν στον «Πρωινό Καφέ».

Αλλά όταν η Μενεγάκη έφυγε για τον Alpha, κόπηκαν και τα πολλά πολλά. Αλλά όχι, η αγάπη τους παρέμεινε. Άσχετα αν ο Παπαδάκης πριν δύο μήνες είχε δώσει "μαχαιριά" στο Λενιώ. Μια παρεξήγηση ήτο και πάει και για του λόγου το αληθές, την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε κι έπιασε την παρουσιάστρια μια νοσταλγία, μα μια νοσταλγία για τον Παπαδάκη. «Γιώργο μού έλειψες πολύ" του είπε από τον «αέρα», προσκαλώντας τον στην εκπομπή της.

Και το πρωί της Πέμπτης ήρθε η απάντηση του παρουσιαστή. «Ελένη σού ρχομαι» της είπε, δίνοντας υπόσχεση (με μάρτυρες τους τηλεθεατές) ότι θα πάει στην εκπομπή της. Ορίστε και μόνο στην ιδέα της συνάντησης με πιάνει μια συγκίνηση. Μήπως να βάλουν τον τοίχο από το «Πακέτο» της Χατζηβασιλείου; Να έχει και λίγο σασπένς.