Η ξανθιά που έφερε ένταση ανάμεσα σε Φαίη - Λιάγκα

19.01.2012
Πανικός έγινε το πρωί της Πέμπτης στο "Πρωινό Mou" και το στούντιο θύμισε κάτι ανοιχτές συνελεύσεις, όπου γίνεται χαμός την ώρα της ψηφοφορίας με φωνές, φασαρία και γενικότερα επικρατεί μία οχλαγωγία.

Πανικός έγινε το πρωί της Πέμπτης στο "Πρωινό Mou" και το στούντιο θύμισε κάτι ανοιχτές συνελεύσεις, όπου γίνεται χαμός την ώρα της ψηφοφορίας με φωνές, φασαρία και γενικότερα επικρατεί μία οχλαγωγία. Και ποιος δημιούργησε όλο τον πανικό κι έφερε ένταση ανάμεσα στο ζεύγος Φαίη Σκορδά – Γιώργο Λιάγκα; Η Έλενα Ράπτη! Ω ναι.

Η βουλευτής είχε πάει πριν λίγες μέρες καλεσμένη σε εκπομπή του TV Μακεδονία και είχε πει τον πόνο της για τις φωτογραφίες τη με μαγιό, που παίζουν συνέχεια και παντού, θεωρώντας ότι ο κόσμος τώρα με την κρίση, θυμώνει μαζί της που την βλέπει ξέγνοιαστη στην παραλία. Δεν παρέλειψε, δε, να πει και το παράπονό της ότι από το 1998 όλοι ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, γράφοντας κατά καιρούς διάφορους «δράκους».

Ωστόσο, στο «Πρωινό mou» στάθηκαν στο πρώτο μέρος, σε αυτό δηλαδή με τα μαγιό. Εννοείται ότι οι άνδρες της εκπομπής διαφώνησαν μαζί της, τονίζοντας ότι μόνο θυμό δε νιώθουν όταν την βλέπουν. Η Φαίη από την άλλη έσπευσε να την υπερασπιστεί, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν έπεσαν πλάνα από τις επίμαχες σέξι φωτογραφίες της βουλευτίνας. Τότε ο Λιάγκας υπερασπίστηκε το... ανδρικό «θέλω» με σθένος, προκαλώντας την Φαίη.

Κι όταν μάλιστα ζήτησε από τα αρσενικά της εκπομπής, μπρος και πίσω από τις κάμερες να ψηφίσουν, εκεί κι αν έγινε πυρ και μανία η Σκορδά. Όσο για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Τα αγόρια ψήφισαν με χέρια, πόδια κι επιφωνήματα να μην καούν οι επίμαχες φωτογραφίες της Ράπτη. Εδώ, που τα λέμε, έχουν δίκιο. Γιατί όταν τις βλέπεις και είσαι γυναίκα (οι άνδρες εξαιρούνται) θυμώνεις μόνο γιατί δεν μπορείς να έχεις αυτό το κορμί!