Με ποιον άνδρα είναι γοητευμένη η Σκορδά; Οεο;

19.01.2012
Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι! Ούτε εμείς είμαστε κακοί, βάζοντας σπιουνιές στην ήρεμη οικογενειακή τους ζωή. Εξάλλου, ο Γιώργος γνωρίζει από πρώτο χέρι ποιανού άνδρα είναι μεγάλη φαν η Φαίη.

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι! Ούτε εμείς είμαστε κακοί, βάζοντας σπιουνιές στην ήρεμη οικογενειακή τους ζωή. Εξάλλου, ο Γιώργος γνωρίζει από πρώτο χέρι ποιανού άνδρα είναι μεγάλη φαν η Φαίη. Του Αντώνη Σρόιτερ είναι παρακαλώ και τον θαυμασμό της για τον άνκορμαν του Alpha δεν τον κρύβει. Εξάλλου, με κάθε ευκαιρία φροντίζει να υπενθυμίζει πόσο γοητευτικό αγόρι είναι ο Σρόιτερ και να... ποτίζει φαρμάκι τον σύζυγο.

Όπως καλή ώρα έγινε και το πρωί της Πέμπτης, που η κουβέντα πήγε στους άνδρες της showbiz και ποιος από αυτούς είναι σέξι και περιζήτητος. Κι εννοείται ότι για την Φαίη είναι ο Σρόιτερ! Αφορμή για την κουβέντα στάθηκε ένα ρεπορτάζ του Star, σύμφωνα με το οποίο ο παρουσιαστής είχε πάει να διασκεδάσει στον Ρέμο. Η Φαίη ρώτησε την Σάσα Σταμάτη αν χώρισε τελικά με την Ελισάβετ Σπανού κι εκείνη της είπε ότι φήμες θέλουν την αοιδό αν τον εγκατέλειψε!

Ιιιιιι. Αυτό το σενάριο για την παρουσιάστρια δεν παίζει και διαμαρτυρήθηκε: «Σιγά που έφυγε η Ελισάβετ. Θα βρει καλύτερο από τον Σρόιτερ;», είπε και ο Λιάγκας από δίπλα σχολίασε: «Για τη Φαίη δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Σρόιτερ. Είναι ο καλύτερος όλων». Ε ένα τσιμπηματάκι ζήλιας το είχε, αλλά δεν έχει και να φοβάται. Άλλες (δηλαδή όλες) είμαστε «Ρουβίτσες», η Φαίη είναι... «Σροιτερίτσα»!

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στις φίλες της αρέσει ο Ρέμος, ο οποίος επίσης είναι περιζήτητος εργένης, ενώ εξήγησε – σε περίπτωση που το είχαμε απορία – ποιες είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο Αντώνηδες. «Τον Ρέμο τον θες για να τον βλέπεις πάνω στην πίστα και να φαντασιώνεσαι. Εξάλλου, είναι ανέφικτο να σκεφτεί μια γυναίκα ότι μπορεί να τον έχει ποτέ δίπλα της. Τον Σρόιτερ τον θεωρείς πιο προσιτό, ότι μπορεί να τον συναντήσεις στο περίπτερο και μετά να προχωρήσετε» αυτή εξηγούσε κι εμείς