Τελικός Dancing: Έβαλαν... τιμωρία τον Γεωργαντά!

23.01.2012
Γεωργαντάς εδώ, Γεωργαντάς εκεί, πού ήταν ο Γεωργαντάς οεο; Με απουσία ξεκίνησε ο τελικός του Dancing on Ice και συγκεκριμένα, αυτός που έλειπε ήτο ο Θέμης Γεωργαντάς. Μάλιστα η απουσία του δεν

Γεωργαντάς εδώ, Γεωργαντάς εκεί, πού ήταν ο Γεωργαντάς οεο; Με απουσία ξεκίνησε ο τελικός του Dancing on Ice και συγκεκριμένα, αυτός που έλειπε ήτο ο Θέμης Γεωργαντάς. Μάλιστα η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία «κάρφωσε» την καθυστέρηση του στον «αέρα».

Η ώρα περνούσε και η σειρά του να εμφανιστεί στο παγοδρόμιο και να... καταπλήξει again τα πλήθη, πλησίαζε. Αλλά ο Θέμης ήτο άφαντος, αν και στο παραπέντε έκανε την εμφάνισή του. Και μη νομίζεις ότι λόγω τελικού, θα τού την χάριζαν. Όοοχι. Εξάλλου, όπου δεν πίπτει ο λόγος, πίπτει η... ράβδος του Σλάβο, του χορογράφου του show, ο οποίος «τιμώρησε» ανάλογα τον celebrity.

Εκεί να δεις «γυμνάσια», με δύσκολες χορογραφίες. Τον... έλιωσε τον πάγο ο Θέμης, ο οποίος στον τελικό έβγαλε το μεγάλο παράπονο που είχε μέσα του, μετά την πρόωρη αποχώρηση του από το Dancing. Ποιο ήταν αυτό; Η χαμηλή βαθμολογία των κριτών και δη του Πέτρου Κωστόπουλου.