Τελικός Dancing: Αχ αυτό το νάζι του Βασίλειου. Αχ, αχ

23.01.2012
Μες στο τρελό το νάζι ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος στον τελικό του Dancing on ice, στην μπηχτή και στο τρελό το χιουμοράκι με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αχ τι ωραία που τα έλεγε, που μουρλαθήκαμε στα γέλια.

Μες στο τρελό το νάζι ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος στον τελικό του Dancing on ice, στην μπηχτή και στο τρελό το χιουμοράκι με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αχ τι ωραία που τα έλεγε, που μουρλαθήκαμε στα γέλια. Αχ, αχ τι να σε πω. Πάρε μία γεύση, να μουρλαθείς κι εσύ, να πέσεις στα πατώματα, όπως εμείς.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, λοιπόν, είπε στον «αέρα» το μεγάλο παράπονο που είχε από τον Βασίλειο, ο οποίος ήταν στο ασανσέρ με έναν φίλο του και μόλις τον είδε, είπε στο φίλο του: «Πάμε να φύγουμε από εδώ, κινδυνεύουμε από αυτόν». Μόλις άκουσε ο σχεδιαστής το παράπονο του Πέτρου, την έριξε την μπηχτή το, απευθυνόμενος στην Τζένη Μπαλατσινού:: «Είναι μπήχτης λίγο ο άνδρας σου, γι’ αυτό»!!!! Ντόινγκ.

Πώς αντέδρασε η σύζυγος, όταν άκουσε για τον «μπήχτη» σύζυγό; Τρελάθηκε στα γέλια. Χοχοχοχο. Ε, είδε ο Κωστέτσος να γελάνε όλοι μαζί του και είπε να το κάνει όπως ο... Μηθριδάτης. Να διασκεδάσει τον κόσμο. Και συνέχισε, λοιπόν, θέλοντας να πετάξει την ανθοδέσμη που του έδωσαν. «Μπορώ να πετάξω την ανθοδέσμη, όπως οι νύφες;», είπε μες στο νάζι (ανατριχιάσαμε) και πέταξε τα άνθη στην... κάμερα!

Τότε η Μπαλατσινού, συνεπαρμένη από το χιούμορ του σχεδιαστή (σταματήστε τον καλέ, πονάει η κοιλιά μας) συνέχισε λέγοντας να ρωτήσουν τον κάμεραμαν αν είναι παντρεμένος. Και η απάντηση του Βασίλειου, που ήτο όλο υπονοούμενο: «Εγώ την κάμερα πέτυχα. Εγώ πάντα σε ουδέτερο απευθύνομαι»!!! Αχ, μας πέθαναν με αυτή την πλάκα.