Κωστόπουλος και Λιαρέλης έχουν παίξει ξύλο

03.02.2012
Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Στρατής Λιαρέλης και οι δύο άνδρες αποκάλυψαν ότι γνωρίζονται από πολύ παλιά, ενώ έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς. Η γνωριμία των δύο ανδρών έγινε με επεισοδιακό

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Στρατής Λιαρέλης και οι δύο άνδρες αποκάλυψαν ότι γνωρίζονται από πολύ παλιά, ενώ έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς. Η γνωριμία των δύο ανδρών έγινε με επεισοδιακό τρόπο στην παιδική τους ηλικία. Όπως αποκάλυψαν, λοιπόν, η πρώτη τους γνωριμία έγινε στην ηλικία των10 ετών, όταν έπαιζαν πόλο σε αντίπαλες ομάδες.

Ο Κωστόπουλος με του Βόλου και ο Λιαρέλης με της Μυτιλήνης. Μάλιστα, είχαν παίξει ξύλο μεταξύ τους και αυτός που φαίνεται ότι έφαγε τις περισσότερες ήταν ο Κωστόπουλος. Βλέπεις, ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝτ1, ήταν αμυντικός και λόγω θέσης ήταν πιο σκληρός στο παιγνίδι «Έπαιζε πιο πολύ αμυντικός ο Στρατής κι εγώ πιο πολύ επιθετικός. Αλλά αυτό ήταν μέσα στα πλαίσια του ωραίου».

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν λίγα χρόνια αργότερα, στο στρατόπεδο νεοσύλλεκτων της Τρίπολης, ενώ ανήκαν και στην ίδια νεολαία κόμματος.