Ποιον «διαολόστειλε» ο έξαλλος Παπαδάκης;

16.02.2012
Έξαλλος, πολύ έξαλλος ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης και τόσο που τον είδα ταραγμένο, ανησύχησα μην πάθει τίποτε το «επαναστατικό» αγόρι. Γιατί, τις τελευταίες μέρες έχει ξυπνήσει μέσα του

Έξαλλος, πολύ έξαλλος ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης και τόσο που τον είδα ταραγμένο, ανησύχησα μην πάθει τίποτε το «επαναστατικό» αγόρι. Γιατί, τις τελευταίες μέρες έχει ξυπνήσει μέσα του... ο Τσε Γκεβάρα και μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος να βγήκε τις προάλλες με αμφίεση «Τσε», όμως, ο Παπαδάκης είναι ο «επαναστάτης» της πρωινής ζώνης.

Έτσι, για δεύτερη συνεχή μέρα τα έβαλε με τον Σόιμπλε, ο οποίος δεν πρόκειται να την βγάλει "καθαρή» από τον παρουσιαστή. Μετά το «σκατούλης» ο Παπαδάκης επανήλθε πιο αγριεμένος, στέλνοντας αυτή τη φορά τον Σόιμπλε στον γέρο-διάολο! Στην αρχή λοιπόν της εκπομπής βλέπουμε όλους τους συντελεστές της εκπομπής όρθιους και τον Παπαδάκη να κρατά ένα laptop και να λέει:

«Κύριε Σόιμπλε πρέπει να τελειώσουμε την τηλεδιάσκεψη γιατί πρέπει να αρχίσουμε και την εκπομπή. Μπορούμε να κάνουμε σήμερα εκπομπή; Θέλετε υπογραφές απ’ τα κόμματα; Από τους αρχηγούς όλων των κομμάτων; Άι στο γεροδιάολο από’ κει πέρα. Α παράτα μας από’ κει πέρα. Να θέλουμε άδεια από τον Σόιμπλε για να κάνουμε εκπομπή», είπε και μετά καλημέρισε το κοινό. Γιατί, με τόσα νεύρα που είχε, μπήκε κατευθείαν στο ψητό και ξέχασε την «καλημέρα».