Η κοκκινοσκουφίτσα Ελένη τρέχει στους αγρούς. Λύκε ακούς;

16.02.2012
Τσικνοπέμπτη η σημερινή κι εννοείται ότι η Ελένη Μενεγάκη (όπως όλοι δηλαδή) τίμησε δεόντως τη μέρα. Έτσι, αυτή και οι συνεργάτες της μασκαρεύτηκαν και τσίκνισαν. Η, δε, Ελένη έκλεψε τις εντυπώσεις

Τσικνοπέμπτη η σημερινή κι εννοείται ότι η Ελένη Μενεγάκη (όπως όλοι δηλαδή) τίμησε δεόντως τη μέρα. Έτσι, αυτή και οι συνεργάτες της μασκαρεύτηκαν και τσίκνισαν. Η, δε, Ελένη έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού φέτος είπε να κάνει τη διαφορά και να ντυθεί... Κοκκινοσκουφίτσα! Ακατάλληλη για τον... κακό το λύκο.

Σα μικρό παιδί χαιρόταν το Λενιώ τη στολή της και ήτο τόση η χαρά της για την Τσικνοπέμπτη γενικότερα, που σε κάποια στιγμή εγκατέλειψε το πλατό κι άρχισε να τρέχει στους αγρούς. Βλέπεις, το στούντιο που φιλοξενεί την «Ελένη» βρίσκεται στην εξοχή, ενώ λόγω της σημερινής έξω είχαν στήσει ψησταριές με κοντοσούβλια, παϊδάκια, κοκορέτσια, μπριζόλες.

Και ήρθαν που λες οι μυρωδιές και τρέλαναν την «κοκκινοσκουφίτσα»Μενεγάκη, που βγήκε έξω τους ασπάστηκε όλους κι άρχισε να τρέχει στους αγρούς και να φωνάζει τους γείτονες. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σπίτια τριγύρω, μόνο ελιές, πουρνάρια και χωράφια, δεν έχει καμία σημασία.