Ελεονώρα σε παρουσιαστή: «Είμαι αυτή που σε παίρνει κάθε πρωί»

20.02.2012
Μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την ίδια και γνωστό παρουσιαστή που παίζει απέναντί της το πρωί, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της. Η Ελεονώρα αναφέρθηκε στην υποκρισία

Μία άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την ίδια και γνωστό παρουσιαστή που παίζει απέναντί της το πρωί, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της. Η Ελεονώρα αναφέρθηκε στην υποκρισία που έχουν κάποιοι άνθρωποι της τηλεόρασης κι έφερε ως παράδειγμα τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, ο οποίος έκανε ότι δεν την ήξερε, όταν πήγε να τον χαιρετήσει.

«Υπήρξε άνθρωπος της ενημέρωσης κυρίως, ο οποίος όταν πήγα να τον χαιρετήσω στο Κολωνάκι που έπινε καφέ, έκανε πως δεν με γνώριζε. “Είστε η… ; Δεν θυμάμαι” μου είχε πει. Κατά τα άλλα όταν έβλεπε τα νούμερα αναρωτιόταν ποιος είναι αυτός που τον περνάει 8 μονάδες; Οι απέναντι! Ποιοι είναι απέναντι δεν ρωτάς; Κατά τα άλλα όμως “Είστε η;”. “Αυτή που σας παίρνει κάθε πρωί” πήγα να του πω, αλλά δεν του το είπα» αποκάλυψε και ξέσπασε σε γέλια με την τελευταία ατάκα.

Δεν άκουσα, πώς είπατε, συγνώμη κυρία μου ποια είστε;