Παπαβασιλείου: Οι φήμες για έρωτα με τον... διευθυντή της

28.02.2012
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Παπαβασιλείου να έχει έρθει επικίνδυνα κοντά και μάλιστα να είναι ερωτευμένη με τον general manager του Sfera, Βαλεντίνο. Μετά

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Παπαβασιλείου να έχει έρθει επικίνδυνα κοντά και μάλιστα να είναι ερωτευμένη με τον general manager του Sfera, Βαλεντίνο. Μετά την αντικατάσταση της Γιολάντας Διαμαντή από την Παπαβασιλείου, η σέξι παρουσιάστρια και ο Βαλεντίνο βρίσκονται κάτω από την ίδια ραδιοφωνική στέγη. Και προφανώς, κάπως έτσι έσκασαν οι φήμες για έντονο φλερτ.

Αλλά έλα, όμως, που μόλις τις άκουσε η Έλενα έγινε έξαλλη. Μα να την θέλουν ζευγάρι με τον... διευθυντή της; Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Star και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για όσα ακούγονται.

«Τι άλλο άσχετο θα ακούσω; Αν και κανονικά, δεν θα έπρεπε να δίνω λογαριασμό σε κανέναν! Αλλά μόνη μου είμαι και βαριέμαι να ακούω βλακείες!»

Και συνέχισε για τις φήμες περί Βαλεντίνου: «Από πού βγήκε αυτό το ανέκδοτο; για ποιο λόγο και γιατί; Είναι κουραστικό αυτό και ξαφνιάζομαι!»