Τι έγινε στην τυχαία συνάντηση Σίσσυς - Γρηγόρη;

29.02.2012
Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή σμίγουν. Όπως καλή ώρα έγινε με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία

Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή σμίγουν. Όπως καλή ώρα έγινε με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία την Καθαρά Δευτέρα σε ταβέρνα των βορείων προαστίων.

Εκεί, είχε πάει η Σίσσυ με τους συνεργάτες της ΚΑΙ τον Θοδωρή Μαραντίνη (Made in Star ακούς;), ενώ την ίδια ιδέα να κάνει εκεί κούλουμα είχε και ο Γρηγόρης. Έτσι, οι δύο πρώην συνεργάτες και πάλαι ποτέ καλοί φίλοι, είχαν μία συνάντηση μετά από πολύ καιρό.

Και όπως αποκάλυψε η Σίσσυ μετά από πολλά χρόνια είδε τον Αρναούτογλου τόσο ήρεμο. Σου λέει, ήταν πιο ήρεμος από ποτέ. «Τον ξέρω πάρα πολύ καλά και έχω δουλέψει για πολλά χρόνια μαζί του. Είχα να τον δω αρκετό καιρό και κάθε φορά που λέγαμε κάτι στην εκπομπή για τον Γρηγόρη ή για το βιβλίο του, δεν είχα να πω κάτι ιδιαίτερο»

Μιλάμε έμεινε εντυπωσιασμένη από την ηρεμία του. Μέχρι που τον ζήλεψε... «Τον είδα τόσο ήρεμο που ζήλεψα. Του έλεγα "πώς είσαι τόσο cool, τι σου έχει συμβεί;" και μου λέει "Σίσσυ, είμαι τόσο καλά, τόσο χαρούμενος, τόσο ήρεμος»