Ελένη: Τον βούρκωσε τον Λιβιεράτο

01.03.2012
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγακη ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, όπου μίλησε για τον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ. «Δεν είμαστε μαζί με την Εύη» δήλωσε και αναρωτιόμαστε: να το κρατήσουμε αυτό; Ή όχι; Το

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγακη ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, όπου μίλησε για τον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ. «Δεν είμαστε μαζί με την Εύη» δήλωσε και αναρωτιόμαστε: να το κρατήσουμε αυτό; Ή όχι; Το κρατάμε, διότι η συνέχεια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο Λιβιεράτος έκανε την μεγάλη… ανατροπή και τον είδαμε να μιλάει για τον χωρισμό του, πραγματικά συγκινημένος.

Αλλά σε αυτό αναγνωρίζουμε το ταλέντο της παλιά του φίλης, Ελένης η οποία κατάφερε και τον βούρκωσε τον άνθρωπο. «Τα πρωινά είναι λίγο δύσκολα, για να σου πω την αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων, εξηγώντας πως πλέον ζει μόνος του. Η Ελένη τον ρώτησε «Πώς είναι να ξυπνάς μόνος σου, ενώ είχες συνηθίσει να ξυπνάς σε ένα σπίτι με φωνές, καυγάδες, φιλιά,…οτιδήποτε…»

Κι εκεί, ο Λάμπης… σπάει. Συγκινείται και δεν το κρύβει, ενώ αμήχανος ρωτά πότε θα πάνε σε διαφημίσεις. «Θέλεις τώρα να με συγκινήσεις; Είναι δύσκολο. Πολύ» της απάντησε. Η Μενεγάκη εξήγησε ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα διακριτικά, επειδή υπάρχουν τα παιδιά και ότι το προσεγγίζει από την μεριά του Λιβιεράτου. Χμ…

«Ναι, αλλά θίγεις το πιο ευαίσθητο κομμάτι, της απουσίας των παιδιών». Και τι να έλεγε ο άνθρωπος που δεν έλεγαν να περάσουν τα δύο λεπτά και να πάνε σε διαφημίσεις. Ωστόσο, σχολίασε ότι θέλει δύναμη και ότι λατρεύει τα παιδιά του.

Και ναι, επιτέλους πέρασαν σε διαφημίσεις. Και με την επιστροφή δεν συζήτησαν ξανά για τα προσωπικά του…