Πανικός: Βούλωσαν τα σιφόνια της Ελένης

06.03.2012
Βρε τι τραβάει η έρμη η μάνα Ελένη Μενεγάκη, την οποία όλα τα…δεινά και οι αναποδιές την βρίσκουν μέσα στο σαββατοκύριακο. Την Δευτέρα το μεσημέρι που λες, η παρουσιάστρια

Βρε τι τραβάει η έρμη η μάνα Ελένη Μενεγάκη, την οποία όλα τα…δεινά και οι αναποδιές την βρίσκουν μέσα στο σαββατοκύριακο. Την Δευτέρα το μεσημέρι που λες, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το πάνελ της και τον κόσμο, τη λαχτάρα που πέρασε κυριακάτικα. Βούλωσαν τα σιφόνια και χρειάστηκε η μάνα Ελένη να κάνει τον υδραυλικό με μεγάλη αποτυχία.

Όπως αποκάλυψε, βούλωσε το σιφόνι της μπανιέρας. Μιλάμε για τραγωδία, όχι αστεία. «Μπήκε χθες ο γιος μου να κάνει μπάνιο στην ντουζιέρα και ξαφνικά βγαίνει και βάζει φωνές ¨μαμά τρέχα, τρέχα¨ να πάει εδώ η μάνα υδραυλικός... μου λέει κοίτα μαμά βγαίνει από το σιφόνι το νερό έξω». Βλέπει τα νερά η Ελένη και απογοητεύτηκε. «Του λέω. κάνε ότι δεν το βλέπεις γιατί τι να κάνω 20:30 η ώρα, να βρω εγώ υδραυλικό;»

Ο Άγγελος, αν και μικρός, βρήκε τη λύση… «την βεντούζα μάνα». Έλα, όμως, που το Λενιώ δεν είχε βεντούζα. Μια περιπέτεια λέμε.