Μικρούτσικος: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη

06.03.2012
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζούσε τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Μικούτσικος, ο οποίος συνειδητά και λόγω επαγγελματικών και προσωπικών προβλημάτων, ήθελε να μείνει μακριά. Ωστόσο, πριν

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζούσε τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Μικούτσικος, ο οποίος συνειδητά και λόγω επαγγελματικών και προσωπικών προβλημάτων, ήθελε να μείνει μακριά. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες έκανε δυναμικό τηλεοπτικό come back, αφού θα παρουσιάσει στην Κύπρο ένα νέο ριάλιτι.

Έτσι, ο Ανδρέας μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, «έσπασε» τη σιωπή του κι έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξή στην κάμερα του Πρωινού mou. Ο παρουσιαστής μίλησε για την μέχρι τώρα τηλεοπτική του πορεία:


"Είναι μια πορεία κοντά στα είκοσι χρόνια, με τις μεγαλύτερες παραγωγές που έγιναν στην τηλεόραση. Είμαι ικανοποιημένος και χορτασμένος. Έχουμε κάνει πράγματα που έμειναν στην κοινωνία, όπως το "Big brother". Έχω μια αίσθηση πληρότητας.

Εξηγεί γιατί έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

"Είμαι και μπουχτισμένος, αλλά και εθισμένος με την τηλεόραση. Ήταν ένα σύνολο προβλημάτων που με έκλεισαν στον εαυτό μου, σε συνδυασμό με τη σύμπτυξη της τηλεόρασης".

Αποκάλυψε ακόμη που βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα

"Απομονωμένος με λίγους δικούς μου ανθρώπους. Οι εξωτερικοί παράγοντες με πνίγουν, αλλά το μυαλό μου είναι υγιές"