Κανάκης: Τραυμάτισε την «οικογένεια» συνεργάτη του

08.03.2012
Του Αντώνη Κανάκη μες στο καταχείμωνο τού δέχτηκε να παίξει ρακέτες. Πήρε τη ρακέτα του και στο διαφημιστικό διάλλειμα της εκπομπής άρχισε να παίζει στο πλατό. Αλλά τάκα τούκα, τάκα τούκα ο «Αντρέ Αγκάσι»

Του Αντώνη Κανάκη μες στο καταχείμωνο τού δέχτηκε να παίξει ρακέτες. Πήρε τη ρακέτα του και στο διαφημιστικό διάλλειμα της εκπομπής άρχισε να παίζει στο πλατό. Αλλά τάκα τούκα, τάκα τούκα ο «Αντρέ Αγκάσι» προσπάθησε να πετύχει τον Κωστάκη. Αλλά το μπαλάκι βρήκε άλλο στόχο.

Έναν δύσμοιρο συνεργάτη του «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος στεκόταν πίσω από την κάμερα κι ένιωσε να τον χτυπάει το μπαλάκι σε... ευαίσθητο σημείο! Με την επιστροφή από τις διαφημίσεις, ο Κανάκης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο αστείο γεγονός.

Ο συνεργάτης επέστρεψε στο πλατό κουτσαίνοντας, με τον παρουσιαστή να κρατάει τη ρακέτα και να κάνει την αναπαράσταση. Ευτυχώς για τον συνεργάτη, το μπαλάκι δεν βρήκε πάλι τον ίδιο στόχο. Η, δε, παρέα της εκπομπής για να εξηγήσει πού ακριβώς τον βρήκε το μπαλάκι του Κανάκη, επεσήμανε ότι πάλι καλά που ο κάμεραμαν πρόλαβε κι έκανε... παιδί!!!

«Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα. Πήρα την ρακέτα και προσπάθησα να πετύχω με το μανταρίνι ως μπαλάκι τον Κωστάκη. Εκεί βρίσκεται ο Θάνος και έφυγε το μανταρίνι, άθελά μου βέβαια, σε κάποιο σημείο του Θάνου. Ο άνθρωπος είναι εδώ και δέκα λεπτά στην τουαλέτα και προσπαθεί να συνέλθει» σχολίασε χαρακτηριστικά.