Θέλει να πάει σε στριπτιτζάδικο η Μενεγάκη;

09.03.2012
Η Ελενίτσα που λες, είναι πολύ ήσυχο κορίτσι και δεν τριγυρίζει σε περίεργα μέρη όπως τα στριπτιτζάδικα

Η Ελενίτσα που λες, είναι πολύ ήσυχο κορίτσι και δεν τριγυρίζει σε περίεργα μέρη όπως τα στριπτιτζάδικα και άλλα τέτοια και χθες Ημέρα της γυναίκας και με την αφορμή της παρουσίας της sex editor, τα ερωτήματα ήταν πολλά και βασανιστικά στην εκπομπή της Ελεντίσας πάνω στο θέμα που έφερε η Χειρδάρη ότι θα γινόταν ένα event με αντρικό στριπτίζ.

"Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... αν ποτέ πήγαινα εγώ σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μου τη «χώνανε»; Όλοι θα με βρίζανε;",ρώτησε το αθώο Ελενάκι. Και τι εννοούσε η κουκλίτσα;

Η απορία της αυτή τη φορά ήταν αν τέλοσπάντων στην εποχή που ζούμε και στην κοινωνία που ζούμε κάτι τέτοιο θα ήταν κατακριτέο, το να πάει μια γυναίκα πόσο μάλλον η ίδια η Ελενίτσα που την κυνηγάνε όλοι από πίσω σε ένα τέτοιο σόου. Η Ελένη που λες που είναι αθώα πολύ δεν ήξερε τι σημαίνει ένα τέτοιο σόου αντρών και πώς γίνεται να συμμετέχει και εκείνη . Η Ματθίλδη Μαγγίρα, όμως είχε τη λύση στο Ελενάκι: "Ελένη... έχω 60 περούκες. Δεν θα μας καταλάβουν στο λέω" για να απαντήσει η Ελενίτσα "Είσαι σίγουρη;", που έχει φοβηθεί πλέον το μάτι της. Τώρα αν έχει φοβηθεί τους φωτογράφους ή τον Ματέο δεν το ξέρουμε, θα δείξει όμως αν πάει!

Ρίξε μια ματιά στο video με όλη την κουβέντα περί στριπτίζ...

Ελένη Αναστασάκη