Βόσσου vs Τατιάνας: «Ελεεινός ο τρόπος απόλυσης»!

12.03.2012
Δεν μπορεί να χωνέψει η Σοφία Βόσσου την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και τον τρόπο που έγινε αυτή. Στην τελευταία της συνέντευξη στο «TV Έθνος»

Δεν μπορεί να χωνέψει η Σοφία Βόσσου την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου και τον τρόπο που έγινε αυτή. Στην τελευταία της συνέντευξη στο «TV Έθνος» τα σουρνει γι ακόμη μία φορά στην «Τάτι», χαρακτηρίζοντας ως «ελεεινό» τον τρόπο που απέλυσαν την ίδια αλλά και τη Sunny Μπαλτζή.

«Δεν το περίμενα και ούτε καν είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο. Ο λόγος που μας είπαν είναι ότι «δεν πήγαινε» το κόνσεπτ» δήλωσε αρχικά η Βόσσου, ενώ αν η μείωση του budget ήταν η αιτία της «απόλυσής» της σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο: «Αυτό είναι δικαιολογία του αισχίστου είδους, όπως και ο τρόπος με τον οποίο μας ανακοινώθηκε. Είναι αστείο ότι δύο άτομα ανεβάζουν το budget ».

Η Βόσσου είναι έξαλλη και με την Στεφανίδου και δεν το κρύβει. «Καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου να θέλει να αλλάξει το κόνσεπτ, αλλά δεν μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην TV και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ». Και συνεχίζει: «Ήταν κι άλλα πράγματα που δεν περπάτησαν. Πολλές φορές, κι εγώ και η Sunny, μετατραπήκαμε σε άλλο από αυτό που είμαστε. Ξαφνικά, η Μπαλτζή από πετυχημένη στιχουργός έγινε ρεπόρτερ και εγώ μαγείρισσα! Σε αυτή την εκπομπή δεν εκμεταλλεύτηκαν τίποτα από αυτό που πραγματικά ήμασταν. Τα ίδια που σας λέω θα σας τα πει και η Sunny».

Στην ερώτηση τι την ενόχλησε περισσότερο, η στάση της διοίκησης του Star ή αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου, η πρώην συνεργάτιδα της «Τάτι» δεν μάσησε τα λόγια της: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα διοίκησης. Δεν μπορεί σε μια Στεφανίδου που είναι χρόνια στην τηλεόραση να πάει η διοίκηση και να την πιάσει από το αυτάκι και να της πει να διώξει εμένα και τη Sunny». Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι παρέμεινε στην εκπομπή η Τζούλη Αγοράκη και τα «καρφιά» έφυγαν αριστερά και δεξιά: «Μπορεί να την ήθελε η Τατιάνα, λόγω εγκυμοσύνης, τι να πω... Νομίζω πως δουλεύει και στο site της».