Επιτέλους, ένα τούρκικο με αίσιο τέλος

12.03.2012
Εζέλ, Κισμέτ, Μπεχλούλ είχαμε βαρυστομαχιάσει από τα… κόλλυβα, αφού στο τέλος των περισσότερων τούρκικων σειρών, πέθαινε κι ένας από τους πρωταγωνιστές. Τι είναι αυτό το πράγμα; Μην και στεριώσει έρωτας στην Τουρκία

Εζέλ, Κισμέτ, Μπεχλούλ είχαμε βαρυστομαχιάσει από τα… κόλλυβα, αφού στο τέλος των περισσότερων τούρκικων σειρών, πέθαινε κι ένας από τους πρωταγωνιστές. Τι είναι αυτό το πράγμα; Μην και στεριώσει έρωτας στην Τουρκία. Οπωσδήποτε, έπρεπε να στείλουν κάποιον στο χώμα κι άλλον στα… τάρταρα. Και το κοινό στην απελπισία. Ευτυχώς, που ο «Έρωτας & Τιμωρία» διαφέρει και ναι μπορείς να ανακουφιστείς και να μη βγάλεις τα μαύρα για το φινάλε.

Σαβάς και Γιασεμίν θα μας αποχαιρετήσουν ζωντανοί, αν και σε αυτή τη σειρά ο Χάρος θα… γυροφέρει έναν από τους δύο. Αλλά, εδώ ο έρωτας και η ζωή θα νικήσουν!!!

Ο Σαβάς λοιπόν ετοιμάζεται να ανοίξει το καινούργιο του εργοστάσιο στη Βαν και παράλληλα προετοιμάζει και το γάμο του με τη Γιασεμίν.

Την ώρα που ο Σαβάς και η Γιασεμίν ταξιδεύουν προς τη Βαν για το γάμο τους ο Γιαβούζ βρίσκει την ευκαιρία να χτυπήσει. Σαβάς και Γιαβούζ βρίσκονται αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο, όμως ο Σαβάς δίνει μια ακόμα ευκαιρία στον αντίπαλό του και δεν τον σκοτώνει. Εκείνος όμως τον χτυπάει πισώπλατα και ο Σαβάς τη γλιτώνει τελευταία στιγμή.

Η τελευταία σκηνή του σίριαλ δείχνει τον Σαβάς και τη Γιασεμίν, που στο μεταξύ έχουν αποκτήσει και μια κόρη, να απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή σε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο.