Ράλλη: «Βρε μπας και με θέλει ο Ουγγαρέζος»;

13.03.2012
Καλεσμένη στην εκπομπή "ΟΛΑ" ήταν η Νικολέττα Ράλλη και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση στο σχόλιο/κακία που είχε πει για εκείνη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν λίγες μέρες. Και που άνοιξε

Καλεσμένη στην εκπομπή "ΟΛΑ" ήταν η Νικολέττα Ράλλη και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση στο σχόλιο/κακία που είχε πει για εκείνη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν λίγες μέρες. Και που άνοιξε τον «πόλεμο» ανάμεσα τους.

Η παρουσιάστρια του Made in Star είχε πάει πριν λίγες μέρες καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τόνιζε πόσο χαίρονται που θα την έχουν μαζί τους, η κάμερα «έπιασε» τον Ουγγαρέζο να σχολιάζει με ειρωνεία: «Δεν τρελαινόμαστε κιόλας». Η Ράλλη είδε το συγκεκριμένο πλάνο μέσα από την εκπομπή της κι έγινε έξαλλη.

Και για το θέμα αυτό μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, όπου αναρωτήθηκε μήπως ο Ουγγαρέζος είναι ερωτευμένος μαζί της. Βρε λες; «Κοιτάξτε, θυμάμαι στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, άντε και στο λύκειο, τα αγοράκια, όταν ήθελαν ένα κορίτσι, του τραβούσαν τα μαλλιά, του μίλαγαν άσχημα. Τώρα δεν ξέρω, θα σε γελάσω» σχολίασε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει όλο νόημα και με αρκετή δόση ειρωνείας: «Λες να με θέλει ο Δημήτρης; Και να μη μου το έχει πει;».

Αν και στη συνέχεια, εξήγησε ότι το θεώρησε άκομψο και προσβλητικό από την πλευρά του νεαρού παρουσιαστή να κάνει το συγκεκριμένο σχόλιο. Και αν το είχε ακούσει εκείνη τη μέρα, θα του είχε απαντήσει αμέσως