Απίστευτο: Ο Notis στο ταξί του Σεφερλή!

13.03.2012
Αν νομίζεις ότι του Νότη του Σφακιανάκη του βγήκε το λαϊκό, το απλό και το επαναστατικό τώρα με την κρίση που έχει γίνει της... μόδας, απλά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Ο Notis ανέκαθεν ήταν παιδί του λαού

Αν νομίζεις ότι του Νότη του Σφακιανάκη του βγήκε το λαϊκό, το απλό και το επαναστατικό τώρα με την κρίση που έχει γίνει της... μόδας, απλά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Ο Notis ανέκαθεν ήταν παιδί του λαού και στα πρώτα βήματα της καριέρας του, τότε που δεν ήταν η τεράστια φίρμα, έπαιρνε μέχρι και ταξί! Και πήγαινε και στην Χασιά, παρακαλώ. Και για κακή του τύχη(;) μία από τις κούρσες που τον πήρε, ήταν αυτή του... Μάρκου Σεφερλή.

Την εποχή που ο Μάρκος έκανε το «ταξί» και πελάτης ήταν ο αγνώριστος και φιγουρίνι των 90’s, Σφακιανάκης. Πουά γιλέκο, παντελόνι δερμάτινο μέχρι το λαιμό, απίστευτο στυλ, τι να λέμε. Ο διάλογος που ακολουθεί με τον Σεφρελή είναι απολαυστικός και ο αοιδός σε μία μοναδική εμφάνιση αποκαλύπτει ότι διαθέτει και χιούμορ. Γιατί, ωραίος ο επαναστάτης, αλλά και λίγο χιούμορ δεν βλάφτει Νότη μου.

Υ.Γ. Το γαλάζιο μπουφανάκι μία μούρλια. Ταμάμ έδενε με το πουά γιλεκάκι.

Υ.Γ2: Η κούρσα έκανε 1200 δραχμές και τού έδωσε πεντοχίλιαρο. Τι μας θύμισαν...

Δες το απολαυστικό βίντεο