Γιουροβίζιον: Κυλοτάκια έξω λοιπόν...

13.03.2012
Να ναι καλά η Ελευθερία Ελευθερίου και η Dora που με τα χορευτικά τους έγιναν πολύ αποκαλυπτικές και με τα βρακάκια τους σε θέα, έδωσαν ένα ενδιαφέρον στον πιο αδιάφορο τελικό της Γιουροβίζιον. Φάτε μάτια ψάρια

Να ναι καλά η Ελευθερία Ελευθερίου και η Dora που με τα χορευτικά τους έγιναν πολύ αποκαλυπτικές και με τα βρακάκια τους σε θέα, έδωσαν ένα ενδιαφέρον στον πιο αδιάφορο τελικό της Γιουροβίζιον. Φάτε μάτια ψάρια ήταν τα δύο κορίτσια επί σκηνής και οι 40 νοματαίοι (η πιτσιρικαρία δηλαδή) που είχαν στριμωχτεί από κάτω απόλαυσαν θέαμα. Κι εμείς από το σπίτι μας δεν έχουμε παράπονο. Ο σκηνοθέτης έκανε καλή δουλίτσα.

Και μπορεί η Dora να μην κατάφερε να κερδίσει στον ελληνικό τελικό, όμως, «έφαγε» τη νικήτρια Ελευθερίου στα... upskirts. Ε σημεία, ήθελα να πω. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με κοντό αέρινο φόρεμα, που έκανε τη δουλειά του όταν η Dora ήρθε σε τσακίρ κέφι, όταν στο τραγούδι μπήκε το μπουζούκι. Να οι στροφές, να το τίναγμα του κεφαλιού, να το τίναγμα του ποδιού. Τα είδαμε όλα... στην κυριολεξία. Εύγε.

Η Ελευθερίου από την άλλη, επειδή το... Τζένιφερ Λόπεζ χορευτικό της είχε άνοιγμα των ποδιών, βαθύ κάθισμα, τουρλώματα και γενικά ήτο του... ακροβατικού, φρόντισε να φορέσει και αυτή (όπως η Έλενα Παπαρίζου) σορτσάκι – βρακάκι. Και πάλι, όμως, το θέαμα ήτο απολαυστικό και... χορταστικό για το κοινό. Βλέπεις, η νεαρή αοιδός φρόντισε να του το προσφέρει γενναίες δόσεις.

Ωστόσο, η νικήτρια του τελικού είχε κι ένα... ατύχημα. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, ως νικήτρια θα κατέβαινε το ασανσέρ του εμπορικού κέντρου. Αυτό ήταν γυάλινο, ενώ όταν ήταν να ξεκινήσει, κόλλησε και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα ο σκηνοθέτης δεν έπαιρνε το πλάνο από τα επίμαχα. Αν κι εδώ οι τηλεθεατές δε στάθηκαν τόσο τυχεροί, όσο ο κόσμος που βρέθηκε εκεί και από κάτω. Αφού από το γυάλινο ασανσέρ, μπόρεσαν και είδαν... πολλά. Καταλαβαίνεις.