Λάκης: «Δεν εκτιμώ τον Νταλάρα»

14.03.2012
Στον Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις που δέχτηκε στις συναυλίες του αναφέρθηκε μέσα από το «Τσαντίρι» ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Έχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα

Στον Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις που δέχτηκε στις συναυλίες του αναφέρθηκε μέσα από το «Τσαντίρι» ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Έχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του (που είναι εξαιρετικός) αλλά με τον χαρακτήρα του", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον ταχυδρόμο: "Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο".

Ο Λάκης συνέχισε με πιο σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Νταλάρα: «Θα πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του; Δεν γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν"!

Επίσης, εξήγησε γιατί δεν αναφέρθηκε την προηγούμενη Τρίτη στην επίθεση: «Δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα".