Ο Κανάκης «κατεβαίνει» στην πολιτική!

14.03.2012
«Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς» Αντώνη Κανάκη και να που ήρθε η ώρα και αυτό σε βρήκα. Και θα πέσει πάνω σου. Γιατί τόσο καιρό έκρινε τους πολιτικούς, ήρθε η ώρα που θα κριθεί και αυτός από τη θέση του… πολιτικού.

«Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς» Αντώνη Κανάκη και να που ήρθε η ώρα και αυτό σε βρήκα. Και θα πέσει πάνω σου. Γιατί τόσο καιρό έκρινε τους πολιτικούς, ήρθε η ώρα που θα κριθεί και αυτός από τη θέση του… πολιτικού. Ω ναι. Ο Κανάκης… κατεβαίνει στην πολιτική.

Κόμμα δεν γνωρίζουμε, αν και ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσφατα είχε κατηγορήσει την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» ότι ήταν…Κνίτες. Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας αποκάλυπτε ότι ο Κανάκης ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Και το δημοσίευμα αυτό είδε ο παρουσιαστής και με το δικό του τρόπο διέψευσε το…σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έφτιαξαν σποτάκι για τον… προεκλογικό του αγώνα.

«Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Κάποια σχέδια που είχα για το μέλλον, για τη ζωή μου, βγήκαν στη φόρα μία ώρα αρχύτερα. Μα κάτι πρέπει να κάνουμε για το κοινό καλό. Ναι, πάω Βουλή για να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να λάμψει η αλήθεια».

Στη συνέχεια έγινε πανηγύρι στο στούντιο με τα σχόλια που ακολούθησαν, ενώ έπεσε και το προεκλογικό σποτάκι του Κανάκη…