Ο παρουσιαστής της Γιουροβίζιον απαντά στη Σταμάτη

15.03.2012
Την απάντησή του στη Σάσα Σταμάτη και το σχόλιο που έκανε μέσα από το Πρωινό Mou, ότι δηλαδή οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον ήταν άλουστοι, έδωσε ο Γιώργος Φραντζεσκάκης. Ο παρουσιαστής

Την απάντησή του στη Σάσα Σταμάτη και το σχόλιο που έκανε μέσα από το Πρωινό Mou, ότι δηλαδή οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον ήταν άλουστοι, έδωσε ο Γιώργος Φραντζεσκάκης. Ο παρουσιαστής του τελικού ήταν καλεσμένος στην «πρωινή Μελέτη» και όταν έφτασε η ώρα να σχολιάσει τα όσα είπε για εκείνον η Σταμάτη, δεν της χαρίστηκε.

Την... έσφαξε με το βαμβάκι. "Είναι πολύ αργά για να μάθω τρόπους σε ανθρώπους που δεν έχουνε"! Αυτή η «λίγδα στο μαλλί» που του είπε η Σάσα ήταν βαρύς χαρακτηρισμός κι ενόχλησε ιδιαίτερα τον παρουσιαστή. Λογικό.

"Την κυρία Σταμάτη ειλικρινά δεν την ξέρω, οπότε δεν γνωρίζω ποια είναι η προσωπικότητά της και ποια η τηλεοπτική της περσόνα. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που δεν θα ματαιοπονούσα προσπαθώντας να μάθω τρόπους σε ανθρώπους που δεν έχουνε. Είναι πια πολύ αργά" δήλωσε χαρακτηριστικά.