Έρωτας & τιμωρία: το τελευταίο απίστευτο επεισόδιο

16.03.2012
Ο Χασίπ, επηρεασμένος από τη Ναζάν, επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Σαβάς και την οικογένειά του και γίνεται δεκτός με συγκίνηση στο οικογενειακό τραπέζι...

Ο Χασίπ, επηρεασμένος από τη Ναζάν, επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Σαβάς και την οικογένειά του και γίνεται δεκτός με συγκίνηση στο οικογενειακό τραπέζι... Η μέρα της μεγάλης διπλής γιορτής για τους Μπαλντάρ και τους Μοράν καταφτάνει. Η Γιασεμίν κι ο Σαβάς ταξιδεύουν προς τη Βαν, νύφη και γαμπρός, σε διαφορετικό αμάξι. Η Γιασεμίν, όμως, δεν γνωρίζει πως ο Σαβάς ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με το θανάσιμο εχθρό του...

Ο Σαβάς λοιπόν ετοιμάζεται να ανοίξει το καινούργιο του εργοστάσιο στη Βαν και παράλληλα προετοιμάζει και το γάμο του με τη Γιασεμίν. Ο Χακάν κάνει πρόταση γάμου στην Τσιτσέκ και όλα δείχνουν ότι οι ζωές τους μπαίνουν σε μια τάξη.

Την ώρα που ο Σαβάς και η Γιασεμίν ταξιδεύουν προς τη Βαν για το γάμο τους ο Γιαβούζ βρίσκει την ευκαιρία να χτυπήσει. Σαβάς και Γιαβούζ βρίσκονται αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο, όμως ο Σαβάς δίνει μια ακόμα ευκαιρία στον αντίπαλό του και δεν τον σκοτώνει. Εκείνος όμως τον χτυπάει πισώπλατα και ο Σαβάς τη γλιτώνει τελευταία στιγμή.

Η τελευταία σκηνή του σίριαλ δείχνει τον Σαβάς και τη Γιασεμίν που στο μεταξύ έχουν αποκτήσει και μια κόρη να απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή σε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο.