Ο Ορφέας Παπαδόπουλος στα MTV Everyday Girls!

19.03.2012
Στα 25 του o Ορφέας Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές της ελληνικής τηλεόρασης. Από το Litsa.com, στη Ζωή της Άλλης και τώρα στα Κλεμμένα Όνειρα, ο Ορφέας δηλώνει προσγειωμένος, σκεπτικός αλλά και πολύ ευτυχισμένος.
Ο διάσημος ηθοποιός, κάθεται στον καναπέ των Everyday Girls του MTV τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη και μιλά για τα τούρκικα, τη σχέση του που κρατά 5 χρόνια αλλά και τη Βουλή που θέλει να «την ξηλώσει όλη».
“Η τέλεια μέρα μου περιλαμβάνει... γύρισμα! Το λατρεύω! Υπάρχουν φορές που δεν έχω γύρισμα και θέλω να πάω. Επίσης, σίγουρα περιλαμβάνει ήλιο και θάλασσα. Καλοκαίρι γενικά”. Όσο για την τέλεια κοπέλα αυτή πρέπει να έχει “χιούμορ, να είναι ειλικρινής και να μπορεί να με ακούει”. Ο Ορφέας ζει τον μεγάλο έρωτα εδώ και 5 χρόνια: “είμαστε πέντε χρόνια μαζί και βέβαια την ξέρω απέξω και ανακατωτά, όπως και εκείνη εμένα. Για να μείνει ο έρωτας ζωντανός για πολλά χρόνια πρέπει να παλεύεις. You have to fight”, εξηγεί και συνεχίζει: “Νομίζω ότι και οι αναταράξεις κάνουν πολύ καλό”.
Τι θα έκανε όμως αν ήταν πρωθυπουργός για μία μέρα; “Ξήλωμα όλοι. Αφορισμός σε οποιονδήποτε αυτή την στιγμή κυβερνάει εντός εισαγωγικών. Ξήλωμα και στους 300, όπως είναι, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Αλλά νομίζω και αναθεώρηση του συντάγματος τώρα. Όσο για το μνημόνιο πρέπει να φύγει νύχτα. Αναθεώρηση για το τι σημαίνει Δημοκρατία και το πώς λειτουργεί στην χώρα. Κατέβαινα στους αγανακτισμένους ήταν ανατριχιαστικό και σοκαριστικό. Εκεί ένιωσα για πρώτη φορά ότι ζούμε ιστορικά γεγονότα και λυπήθηκα πάρα πολύ όταν ήταν να ψηφιστεί το δεύτερο μνημόνιο έδειχναν στην τηλεόραση μόνο τα μπάχαλα που συνέβαιναν και όχι τους γύρω δρόμους που ήταν πλημυρισμένοι με κόσμο. Ωστόσο παραμένω αισιόδοξος.
Η κρίση τον έκανε να περιορίσει αρκετά πράγματα. “Δεν ζούσα με υπερβολικές πολυτέλειες και υπερβολικά πράγματα. Αλλά σίγουρα σκέφτομαι περισσότερο τα έξοδα μου. Πόσες μετακινήσεις θα κάνω, πόσους καφέδες θα πιω έξω”.
Ο ίδιος πάντα παραμένει προσγειωμένος και πολύ χαμηλών τόνων. “Όσο πιο συνειδητά μπορώ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να ψωνιστείς και το έχω νιώσει σε κάποιες στιγμές αλλά είχα τόσο καλούς ανθρώπους δίπλα μου που μου θύμιζαν το ποιος είμαι και από μόνος μου, όμως προσπαθούσα και προσπαθώ να πατάω γη”.
Όσο για τα τούρκικα, ο Ορφέας προσπαθεί να δικαιολογείσει την παρουσία τους αλλά δεν το καταφέρνει. “Νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο το εθνικό μας στοιχείο από το να βρίσκουμε διεξόδους για να γεμίσουμε το πρόγραμμά μας”.