Ευαγγελάτος: Η αποτυχία έφερε σαρωτικές αλλαγές;

19.03.2012
Πού να φανταζόταν ο Νίκος ο Ευαγγελάτος ότι η επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από δυο χρόνια απουσίας θα στεφόταν από... απόλυτη αποτυχία. Μεγάλη η πίκρα για τον γνωστό δημοσιογράφο, αφού η νέα

Πού να φανταζόταν ο Νίκος ο Ευαγγελάτος ότι η επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από δυο χρόνια απουσίας θα στεφόταν από... απόλυτη αποτυχία. Μεγάλη η πίκρα για τον γνωστό δημοσιογράφο, αφού η νέα ενημερωτική εκπομπή στο ΣΚΑΙ δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα, κάνοντας χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB.

Και όπως καταλαβαίνεις, οι πτήσεις αυτές φέρνουν και τις απαραίτητες αλλαγές, μπας και έρθει η ανάκαμψη. Έτσι, δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, γίνονται σαρωτικές αλλαγές. Η εκπομπή, όπως μας ενημέρωσε το κανάλι, θα «σκάει» μία ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7 κάθε απόγευμα.

Αλλάζει, όμως και η διάρκεια της (όχι δεν συρρικνώνεται), αλλά μεγαλώνει κατά μισή ώρα. Έτσι, η καθημερινή της διάρκεια θα είναι μιάμιση ώρα. Γιατί, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, επιθυμούν έτσι να αναπτύσσονται καλύτερα οι ειδήσεις της ημέρας.