Παρουσιάστρια καταγγέλλει Ουγγαρέζο για παρενόχληση

19.03.2012
Ασυγκράτητο μάς έχει βγει αυτό το αγόρι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος πλέον την «πεφτει» και στην... κουτσή Μαρία. Πάντως, μία Μαρία, η Ηλιάκη συγκεκριμένα βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε τον παρουσιαστή

Ασυγκράτητο μάς έχει βγει αυτό το αγόρι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος πλέον την «πεφτει» και στην... κουτσή Μαρία. Πάντως, μία Μαρία, η Ηλιάκη συγκεκριμένα βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι τη φλέρταρε. Αυτήν και καμιά 15αρια άλλες γυναίκες.

Η Ηλιάκη έκανε την καταγγελία στην κάμερα του Πρωινού mou, αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκε με τον Ουγγαρέζο στο ίδιο πάρτι, όπου εκείνος την φλέρταρε, ενώ απροκάλυπτα έκανε το ίδιο και με άλλες 15. Στο τέλος, η παρουσιάστρια ζήτησε από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να βάλουν... πάγο στο συνεργάτη τους, μπας και ηρεμήσει.

Μόλις, ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις./καταγγελίες της Ηλιάκη, έγινε ο κακός χαμός στο στούντιο. Το κορόιδεμα πήγαινε σύννεφο, ενώ η αποκάλυψη ότι στο τέλος εκείνης της βραδιάς η επιτυχία του Ουγγαρέζου ήταν 0/16 προκάλεσε πανικό.