Ελένη: Πού κάηκε και είχε φαγούρα;

19.03.2012
Σαν την... μασκότ του Ολυμπιακού βγήκε η Ελένη Μενεγάκη τη Δευτέρα το μεσημέρι, έχοντας έντονες κοκκινίλες στο ντεκολτέ και τα μπράτσα, ενώ το λευκό ντύσιμο που επέλεξε ήρθε και την έκανε να μοιάζει με

Σαν την... μασκότ του Ολυμπιακού βγήκε η Ελένη Μενεγάκη τη Δευτέρα το μεσημέρι, έχοντας έντονες κοκκινίλες στο ντεκολτέ και τα μπράτσα, ενώ το λευκό ντύσιμο που επέλεξε ήρθε και την έκανε να μοιάζει με την... θρυλίτσα! (Χμ). Κι εκεί που το... ερυθρόλευκο του Λενιού άρχισε να μας εκνευρίζει (δικαιολογημένα λόγω μέρας) η παρουσιάστρια εξήγησε τι της συνέβη.

Την έκαψε ο ήλιος το Σαββατοκύριακο επειδή φορούσε κοντομάνικο! Βλέπεις, η Ελένη μόλις ανέβηκε η θερμοκρασία έβαλε το καλοκαιρινό και λιάστηκε στον ανοιξιάτικο, πλην ύπουλο ήλιο. Της Άνδρου, της Αθήνας ή κάπου αλλού, δεν μας το μαρτύρησε.

«Καλά το λένε ότι ο ήλιος του Μαρτίου καίει. Τι φαγούρα έχω και τι κάψιμο νιώθω! Πού να το φανταστώ;». Εδώ, μιλάμε για δράμα, διότι με το έγκαυμα ήρθε και η φαγούρα. «Μάρτης, γδάρτης και καλός παλουκοκάφτης» της ήρθε στο μυαλό και η γνωστή παροιμία. Κι απόρησε από που βγαίνει το «παλουκοκάφτης».