Ανώτερη Ελένη κάλεσε τον Κρατερό της Καραβάτου

20.03.2012
Αυτές είναι ανωτερότητες. Ποιον είχε, λες, η Ελένη Μενεγάκη καλεσμένο την Δευτέρα; Τον Κρατερό Κατσούλη! Τον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου, με την οποία οι φήμες θέλουν την Μενεγάκη να μην έχει και σχέσεις

Αυτές είναι ανωτερότητες. Ποιον είχε, λες, η Ελένη Μενεγάκη καλεσμένο την Δευτέρα; Τον Κρατερό Κατσούλη! Τον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου, με την οποία οι φήμες θέλουν την Μενεγάκη να μην έχει και σχέσεις... λατρείας. Μετά το σχόλιο για τα «κουτσομπολευτικά μεσημεριανά» της Ελένης και την απάντηση/καρφί της Κατερίνας Καραβάτου για εκείνη, καθώς και την αποκάλυψη ότι έχουν πολύ καιρό να μιλήσουν, ήρθαν και φούντωσαν οι φήμες για κακή σχέση των δύο γυναικών.

Και μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα, το Λενιώ παρέδωσε μαθήματα... ανωτερότητας και κάλεσε στην εκπομπή της τον Κατσούλη. Αλλά κι εκείνος, όμως, ακόμη πιο ανώτερος. Την αποδέχτηκε και η συνάντηση τους έγινε σε καλό και φιλικό κλίμα. Όπως άλλωστε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, που πάντα ο ηθοποιός πήγαινε στην εκπομπή της.

Οπότε, με τη συνάντηση αυτή μπήκε κι επίσημα τέλος στις φήμες διότι αν υπήρχε πρόβλημα με τις δύο κυρίες, δεν θα βλέπαμε τον σύζυγο στην καρέκλα της Ελένης να μιλάνε για όλα και κυρίως για την κόρη του. Μάλιστα, η Μενεγάκη τον ρώτησε σε ποιον μοιάζει η μικρή και μάθαμε ότι μοιάζει και στους δύο. Κι επειδή μιλάμε για κλασική Ελένη, σχολίασε ότι θέλει να την δει από κοντά για να κρίνει.

Όχι, εδώ δεν είχαμε περίπτωση Έλλης Κοκκίνου, που η παρουσιάστρια της «έσπασε» τα νεύρα ότι δεν μοιάζει σε κανέναν το παιδί. Τον Κρατερό τον πήγαινε πιο χαλαρά, ενώ γι αρκετή ώρα την κουβέντα μονοπώλησε η μικρή. Κλασικός χαζομπαμπάς ο ηθοποιός, μιλούσε για την κόρη του κι έλαμπε ολόκληρος.

Ναι, ναι, αναφέρθηκαν και στο όνομα. «Ανατολικό» ζήτημα έχει κάνει το ζευγάρι το συγκεκριμένο θέμα ή μου φαίνεται. Έχουν καταλήξει, μας είπε, στο όνομα αλλά δεν το αποκαλύπτει, διότι ακόμη δεν έχει δώσει ο ίδιος το «οκ» αν θα είναι αυτό. Όπως αγαπάνε. Δεν το έχουμε και μεγάλη έννοια πώς θα την ονομάσουν....