Φερεντίνος: Διαψεύδει τις φήμες για την μακιγιέζ

20.03.2012
Τις προηγούμενες μέρες είχε δημιουργηθεί ντόρος με το θέμα που έβγαλε η «Πρωινή Μελέτη» και ήθελε τον Χρήστο Φερεντίνο να απέλυσε την επί χρόνια μακιγιέζ του με ένα sms επειδή δεν κάλυπτε το... αραιωμένο

Τις προηγούμενες μέρες είχε δημιουργηθεί ντόρος με το θέμα που έβγαλε η «Πρωινή Μελέτη» και ήθελε τον Χρήστο Φερεντίνο να απέλυσε την επί χρόνια μακιγιέζ του με ένα sms επειδή δεν κάλυπτε το... αραιωμένο τριχωτό της κεφαλής του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού ΑΝΤ1 είχε διαψεύσει την εκπομπή του Star με το δικό του τρόπο, με σπόντες δηλαδή μέσα από την εκπομπή του.

Και γι ακόμη μία φορά διαψεύδει την ιστορία με την απόλυση της μακιγιέζ του. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Ιόνιο Fm» ο Φερεντίνος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην απόλυση της συνεργάτιδάς του, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

«Δεν ήταν αλήθεια αυτό που ειπώθηκε Εγώ δεν έδωσα σημασία, γιατί, όταν πεις κάτι παραπάνω, του δίνεις διάσταση. Δεν σχολίασα τίποτα και δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό» αρκέστηκε να σχολιάσει.

Αναφέρθηκε, όμως, στις κριτικές που του έχουν γίνει γενικότερα κι εξήγησε πώς τις αντιμετωπίζει: «Ανάλογα με τις κριτικές. Αν γίνονται από ανθρώπους που σέβομαι κι εκτιμώ πάνω στη δουλειά μου, χωρίς κακοήθεια, σαφώς και τις ακούω»