Η μακιγιέζ διαψεύδει Φερεντίνο: Με απέλυσε

21.03.2012
Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ, α μπε μπα μπλομ... Μην το ψάχνεις, αυτό είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις ποιος έχει δίκιο: ο Χρήστος Φερεντίνος ή η μακιγιέζ του; Την απέλυσε ο παρουσιαστής ή όχι. Γιατί βλέπεις,

Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ, α μπε μπα μπλομ... Μην το ψάχνεις, αυτό είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις ποιος έχει δίκιο: ο Χρήστος Φερεντίνος ή η μακιγιέζ του; Την απέλυσε ο παρουσιαστής ή όχι. Γιατί βλέπεις, ο Φερεντίνος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με την απόλυση της επί εφτά χρόνια συνεργάτιδάς του, ενώ εκείνη επιμένει ότι την απέλυσε με ένα ψυχρό και τυπικό sms.

«Εγώ δεν είχα πρόθεση να κάνω οτιδήποτε, αλλά δεν έχει το δικαίωμα κανείς να με κατηγορεί και να λέει ότι λέω ψέματα, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του STAR, η Καίτη Παπαϊωάννου. Αποκάλυψε ότι έμαθε για την απόλυσή της από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω SMS!!! Είπε μάλιστα ότι η παραγωγή της εκπομπής έμαθε τα καθέκαστα την άλλη μέρα το πρωί.

Και όχι μόνο αυτό. Η γνωστή μακιγιέζ υποστήριξε ότι ο Φερεντίνος την επόμενη μέρα έκανε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. «Όταν ήρθε ο Φερεντίνος, με φώναξε, με ρώτησε αν τα μάζεψα, του απάντησα ναι και με ρώτησε αν ήταν εντάξει τα μαλλιά του. Του είπε κι εγώ ότι θα φωνάξω μια συνάδελφο να τον βάψει και βγήκε κανονικά στην εκπομπή»

Δεν έκρυψε επίσης ότι αισθάνεται πικραμένη από τη συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη της. «Νιώθω πικραμένη έτσι όπως γίνανε τα πράγματα. Είμαι ενοχλημένη κι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα θυμωμένη γιατί μου ζητήθηκε να σταματήσει εκεί, ενώ αυτός δεν το έκανε», ενώ δεν κρύβει την ενόχληση της που εκείνος την διαψεύδει:

«Λυπάμαι που μετά από τόσα χρόνια, χρειάστηκε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο, δημόσια».