Πρωινό mou: Σχόλια ακατάλληλα για ανηλίκους

21.03.2012
Πανικός προκλήθηκε γι ακόμη μία φορά στο Πρωινό mou με την κουβέντα να ξεφεύγει και τα σχόλια να ξεπερνούν τα όρια και να είναι αυστηρά... ακατάλληλα δια ανηλίκους. Λίγο ακόμη και θα άλλαζε το σηματάκι

Πανικός προκλήθηκε γι ακόμη μία φορά στο Πρωινό mou με την κουβέντα να ξεφεύγει και τα σχόλια να ξεπερνούν τα όρια και να είναι αυστηρά... ακατάλληλα δια ανηλίκους. Λίγο ακόμη και θα άλλαζε το σηματάκι πάνω δεξιά στην οθόνη και θα έβγαινε ένα τεράστιο χ. Ο λόγος; Η συνέντευξη του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία προκλητική συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και με τη δήλωση του ότι όλοι μας είμαστε bisexual, έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του. «Αν βγει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και δηλώσει ότι είναι bisexual είναι η άποψή του και είναι σεβαστή. Αλλά δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι όλοι είμαστε bisexual. Εγώ δεν είμαι. Παίρνει η μπάλα κι εμένα» δήλωσε.

Πρώτα, όμως είχε ρωτήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν έχει πάει με άντρες! Εκείνος έσπευσε αμέσως να πει ένα τεράστιο «όχι», πιο μεγάλο κι από του Μεταξά. Αναρωτιέσαι πού ήταν η Σάσα Σταμάτη στην κουβέντα; Προετοίμαζε την επίθεση, διότι με το που μπήκε στη συζήτηση προκάλεσε τον πανικό. Κι έκανε την κουβέντα ακατάλληλη διά ανηλίκους.

Βλέπεις, η Σάσα στάθηκε στη δήλωση του ηθοποιού ότι η φύση τον... προίκισε! «Τον έχει μεγάλο όμως» σχολίασε, για να έρθει ο Ουγγαρέζος να διαφωνήσει κάθετα. "Όποιος το φωνάζει τον έχει μικρό"! Περιττό να σου πω ότι μόνο υπογλώσσια δεν έφεραν στην Φαίη Σκορδά, η οποία είχε... παραδώσει και δεν ήξερε πώς να επαναφέρει την τάξη, που για πέντε λεπτά είχε εκτροχιαστεί.