Ο Καραφώτης... σνόμπαρε την Παπουτσάκη

21.03.2012
Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλοι υπόλοιποι μπορούν και να σμίξουν. Πάρε παράδειγμα τον Κώστα Καραφώτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες

Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλοι υπόλοιποι μπορούν και να σμίξουν. Πάρε παράδειγμα τον Κώστα Καραφώτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες. Να παίξουν μήπως κάνα Τζόκερ; Τέτοια επιτυχία...

Η πρώτη φορά ήταν σε φιλανθρωπική συναυλία, όπου ο Καραφώτης σε σχετική ερώτηση, πώς είναι δηλαδή οι σχέσεις με την πρώην του, είχε δηλώσει (πρόσεξε) ότι... «είναι φίλοι, αλλά δεν έχουν σχέσεις» Βρε, έστυψα το μυαλό μου να καταλάβω τι εννοούσε ο αοιδός, αλλά τζίφος. Μερικές... αμπελοφιλοσοφίες με ξεπερνούν!

Ώσπου, ήρθε η δεύτερη συνάντηση του πρώην ζεύγους και κατάλαβα. Παπουτσάκη και Καραφώτης βρέθηκαν στην ίδια σκηνή στα βραβεία της Κύρπου «Γυναίκες της χρονιάς». Η Κατερίνα ήταν παρουσιάστρια και ο νεαρός αοιδός απένειμε βραβείο.

Την ώρα, λοιπόν, που εκείνος ανέβηκε για να δώσει το βραβείο, μήτε που γύρισε να κοιτάξει την πρώην του. Βρε σα να μην υπήρχε ένα πράγμα. Αλλά για να μην είναι και ντιπ αγενής, είναι και φίλοι όπως είπε, πέταξε ένα ξερό «καλησπέρα» κι αυτό στον... αέρα!