Ρούλα - Σαρτίνι: Συνάντηση επανασύνδεσης

22.03.2012
«Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», δε λένε; Έ, αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και στην περίπτωση της Ρούλας Κορομηλά με το Στέφανο Σαρτίνι. Μπορεί η θυελλώδης σχέση που έζησαν να είναι

«Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», δε λένε; Έ, αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και στην περίπτωση της Ρούλας Κορομηλά με το Στέφανο Σαρτίνι. Μπορεί η θυελλώδης σχέση που έζησαν να είναι… αρχαία ιστορία, όμως, οι δύο πρώην μετά από χρόνια (και ζαμάνια) είπαν να δώσουν τόπο στην… τότε οργή.

Όπως διαβάζουμε, τα πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο εστιατόριο που διατηρεί το Ρουλιώ στο Κολωνάκι κι… επαναπροσδιόρισαν τη σχέση τους. Τώρα, πώς ακριβώς το έκαναν αυτό, δεν γνωρίζουμε. Δεν υπάρχουν σχετικές λεπτομέρειες.

Πάντως, ο… επαναπροσδιορισμός στέφθηκε με επιτυχία και για του λόγου το αληθές, ο Σαρτίνι βγήκε στην «Πρωινή Μελέτη» και μίλησε για την… ιστορική συνάντηση. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τους δούμε και πάλι μαζί ως συνεργάτες!

«Μπορεί να γίνει κάτι, μάλλον» είπε χαρακτηριστικά! Ενθουσιάστηκα. Αυτά τα ταξίδια στον…χωροχρόνο πολύ μου αρέσουν. Του Στέφανο, πάλι, του αρέσει η Ρούλα. Όοοοχι, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Απλά, ο σκηνοθέτης έμεινε εντυπωσιασμένος από την ανανεωμένη εμφάνιση της πρώην του!