Τρελό γέλιο: Η τούμπα της Ελένης

23.03.2012
Να ναι καλά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο… πισινός του, που μας έκαναν και γελάσαμε μεσημεριάτικα. Στης Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος την Παρασκευή ο Χρήστος Φερεντίνος και η παρουσιάστρια κάλεσε

Να ναι καλά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο… πισινός του, που μας έκαναν και γελάσαμε μεσημεριάτικα. Στης Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος την Παρασκευή ο Χρήστος Φερεντίνος και η παρουσιάστρια κάλεσε τον συνεργάτη της στην παρέα, προκειμένου να σχολιάσουν την περίφημη γερμανική έρευνα για τα … ευρωπαϊκά πέη.

Επειδή, όμως, δεν είχαν περισσευούμενη καρέκλα, large το Λενιώ, είπε στον Γρηγόρη να μοιραστούν τη δική της. Πού να φανταζόταν, όμως, το… κακό που θα την έβρισκε.

Με το που κάθισε ο Γκουντάρας στην πολυθρόνα… παρ’ την κάτω την Ελένη! Φαρδιά πλατιά στο πάτωμα βρέθηκε με τους δύο άνδρες να σπεύδουν αμέσως να την σηκώσουν.

Ευτυχώς, το Λενιώ φορούσε παντελόνι και δεν είχαμε…αποκαλυπτήρια. Δυστυχώς, είχαμε…αποκαλυπτήρια από την πίσω όψη του Γκουντάρα (μπρρρρ).

«Μου ‘φαγες όλη την καρέκλα! Καλά λένε μην αφήνεις καρέκλα, πάει τελείωσες, στη φάγανε»,σχολίασε η Ελένη, ενώ αναρωτήθηκε αν χει μεγαλώσει τόσο πολύ ο ποπός του συνεργάτη της.

Τη μεζούρα…..